Bern, Avrupa’nın en güzel şehri olmayabilir. Ancak şehrin Unesco’nun Dünya Mirası listesine girmesine sebep olan kıvrımlı sokakları ve mimarisi, Odo Fioravanti’nin yepyeni çantasına ilham kaynağı oldu.
The Bern isimli bu çanta, ünlü tasarımcının 3 boyutlu baskı teknolojisini kullanarak çağdaş mücevherler ve aksesuarlar üreten marka Maison 203 ile yaptığı işbirliğinden ortaya çıktı. Bern’in kıvrımlı topografisini betimleyen ve adeta füturistik bir heykel gibi duran çantanın son yılların favori renkleri olan metalik siyah, altın ve bakır versiyonları bulunuyor. Çantayı isterseniz clutch olarak kullanabiliyor ya da çantayla birlikte gelen zinciri takarak omzunuza asabiliyorsunuz.
The Bern, aynı zamanda çantaya eşlik eden kolye, küpe ve bileklikler ile birlikte bir aksesuar koleksiyonu olarak karşımızda. Yani çantaya tek başınıza sahip olabileceğiniz gibi, uyumlu aksesuarlar ile şıklığınızı tamamlama şansınız da var. Bu koleksiyona sahip olmak içinse önümüzdeki günlerde Maison 203’ün Viyana’da bulunan dükkanına uğramanız yeterli.