Tırnaklarda Sukulent Modası!

Renkli ojelerin ve ilginç desenlerin ardından şimdi de sukulent modasıyla tırnaklarda küçük bahçeler açıyor!

Kim demiş bitkiler sadece saksıda ya da vazoda olacak diye? Son yıllarda hızla yayılan bahçecilik akımının yıldızı sukulentler bir adım daha öne çıkarak, tırnaklarımızdaki yerini almaya başladı.

Avusturyalı botanik sanatçısı Roz Borg, bu yepyeni tırnak sukulenti akımının yaratıcısı olan isim. Borg yaptığı tasarımları da Instagram hesabından paylaşıyor. Sukulentlerle içli dışlı olan sanatçı, takılarda da sukulentin muhteşem durduğunu söylüyor.

Birbirinden farklı binlerce sukulent çeşidi olduğundan, bu tasarımların da sonsuz olduğunu belirten Borg, “İnsanlar, bunların üç boyutlu heykel olduğunu düşünüyorlar, ancak dokununca gerçek sukulent olduğunu anlıyorlar ve çok etkileniyorlar” diyor.

Borg’un Instagram hesabını buradan takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/arozona/

tirnaksukulent_02 tirnaksukulent_03 tirnaksukulent_05 tirnaksukulent_07 tirnaksukulent_06


Önerilen yazılar